Skip to content

Nygård 2:14

Nygård 2:14 innefattar en befintlig logistikanläggning om totalt 129 000 kvm fördelat på flera byggnader. Här finns järnvägsanslutning till Mälarbanan med kombiterminal och möjlighet till egna stickspår direkt in i lokalerna.

  • PROJEKTET

    Hela anläggningen är uthyrd till Fortifikationsverket från oktober 2024. Moderniseringar och hyresgästanpassningar kommer att genomföras i nära dialog med Fortifikationsverket.

  • LOKALERNA

    Ytorna i befintlig anläggning fördelas på flera byggnader varav två större. Järnvägsanslutning till Mälarbanan finns med kombiterminal och möjlighet till egna stickspår direkt in i lokalerna. Lokalerna har en fri takhöjd om 5,1 – 8,6 m och gott om lasthus.

  • OMRÅDET

    GreenHub Bro ligger endast 30 minuter med bil från Stockholms city via E18 och Arlanda flygplats nås på 35 minuter. Området har egen anslutning till Mälarbanan. Tillgängligheten till övriga Mälardalen är god och läget i regionen kommer stärkas ytterligare när den nya motorvägsförbindelsen Förbifart Stockholm står klar. GreenHub Bro nås enkelt med bil via E18 och Enköpingsvägen, men även med allmänna kommunikationer. Buss 555 stannar i området och tar pendlare till Kungsängens station där de kan resa vidare med pendeltåg.

Här finns fastigheten